Open plaats Dagondersteuning

Open plaats Dagondersteuning

Droom jij van een zinvolle, leuke dagbesteding in Sint-Truiden?

In Wiric dromen we met je mee!  Gebruikers en medewerkers van Wiric onderhouden samen een grote, kleurrijke en gezonde droomboom. De kruin is opgebouwd uit kleurrijke dromen en wensen, die we met gebundelde kracht nastreven. Iedereen in Wiric draagt samen zorg voor onze droomboom. Op deze manier kan hij groeien en bloeien, en valt de appel niet ver van de droom!

Droom jij, net als wij, van:

  • Een warme thuis, een plek waar je je goed voelt? Een plek waar je jezelf kan en mag zijn en waar er rekening gehouden wordt met wat jij (aan) kan, wat je vraagt én waar je nood aan hebt.
  • Een zinvolle dagbesteding? Een plek om te werken naar een mooi afgewerkt product zoals een beeld, een lekkere stapel wafels, een netjes gemaaid gazon, een mooie dans ,... . Maar ook een plek om te ontspannen en te genieten van sport, muziek, snoezelen, uitstappen, …
  • Een plek om jouw talent (verder) te ontwikkelen? Een plek waar je mag schitteren, waar je mag tonen wat je in je mars hebt. Een plek waar je wordt aangemoedigd en ondersteund wanneer het niet onmiddellijk lukt.
  • Zorg op maat? Wij staan met een multidisciplinair team klaar om jou de juiste zorg te bieden. Wij doen dit door een weekschema op maat, activiteiten op maat, maar ook door samen te werken met externe diensten en zo de juiste ondersteuning te bieden. Dit kan gaan om verpleging, kinesist, … .
  • Een goed uitgebouwd netwerk? Door samen te leven en te werken met andere gebruikers, familie, vrienden, vrijwilligers, … bouwen we elke dag aan je netwerk. Met onze hulp, bouw je stap voor stap je eigen leven uit in de samenleving.
  • Deskundige begeleiding? Wij zien jouw droom als een uitdaging . Privacy en respect dragen we hoog in het vaandel. Planmatig en vanuit een pedagogisch kader bieden we ondersteuning waar nodig.
  • Van nog zoveel meer? Nieuwe mogelijkheden en uitdagingen kruisen steeds ons pad. Hoe groot of klein de dromen ook zijn, samen gaan we ervoor!

Ben jij :

  • een volwassen persoon met een licht tot matig/ernstige mentale beperking (bijkomende beperkingen zijn mogelijk)?
  • in het bezit van een persoonsvolgend budget?
  • geïnteresseerd in onze droomboom en wil je meer informatie over wat een dagbesteding op jou maat zou kunnen zijn?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met  onze sociale dienst op het nummer 011/70.27.80 of via mail: sofie.vanroye@wiric.be of tina.carremans@wiric.be

Deel deze pagina

Terug naar overzicht