Welke rol past bij jou binnen ons team?

Verscheidene functies die een belangrijke rol spelen

Personeel Personeel

Personeel

In Wiric vinden we het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen.  
Open communicatie, vertrouwen en respect zijn geen loze begrippen. 
Via coaching en feedback willen we collega’s de kans geven zich te ontplooien en hun welbevinden te verbeteren. Spreekt dit jou ook aan en heb je zin om ons team te vervoegen, maak je interesse dan kenbaar via onderstaande link.

Vervoeg ons team!
Vrijwilliger Vrijwilliger

Vrijwilliger

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze organisatie! Van een wandeling tot een individueel moment met een gebruiker, van ondersteuning bij een crea-activiteit tot het helpen rondbrengen van de weekkrant, alles is mogelijk. Heb je zin om een uurtje of enkele uren per week een meerwaarde te betekenen voor onze gebruikers, dan ben je meer dan welkom!

Sluit je aan als vrijwilliger
Ambassadeur Ambassadeur

Ambassadeur

Wiric een warm hart toedragen en het verhaal van Wiric mee uitdragen, de nodige contacten leggen om de organisatie te helpen in het realiseren van de dromen, dat is wat een ambassadeur voor ons kan betekenen.  Wil je hier graag meer over weten, laat dan zeker je interesse horen.  

Join the club!
Studenten Studenten

Studenten

In Wiric willen we studenten graag de kans geven om ervaring op te doen op de werkvloer.  Zowel ons dagcentrum als onze woonvormen staan open voor de frisse kijk van de student.  Heb je interesse om je stageperiode op een boeiende manier in te vullen met de nodige ruimte voor leermomenten, feedback en professionele ondersteuning, wel dan zou onze organisatie wel eens de juiste kunnen zijn voor jou.Stage doen bij Wiric