De Wiric-foodtruck ook op jouw evenement?

De Wiric-foodtruck ook op jouw evenement? 

“Elke organisatie kan uitpakken met onze foodtruck, én onze mensen”

Tapas en/of desserts voor bedrijfsevenementen, verjaardagsfeestjes, huwelijken... Met de Wiric-foodtruck ben je zeker van verse, huisbereide, overheerlijke catering én de allervriendelijkste bediening. “Een meerwaarde voor je feest en voor onze gebruikers”, prijst coördinator Guy Van Aken de dienst aan.

 

Tapasplanken met empanadas, tzatziki, worstenbroodjes… Een dessertbuffet met koekjes, taarten, cupcakes… Of een combinatie van beide? Zoek niet verder naar catering en bediening voor je evenement. De Wiric-foodtruck maakt alles zelf en serveert op maat. 

“Het is een nieuwe kans om met onze mensen de baan op te gaan”, zegt Guy. “Het past perfect in het verhaal van Wiric: dromen realiseren, inclusie concreet maken. Maar denk niet dat we met personeel komen opdienen, we komen met onze mensen. Die hebben veel goesting, maar de vraag moet haalbaar blijven.”

Uitpakken met de foodtruck

Guy ondersteunt de gebruikers ter plekke. Hij gaat er prat op alles piekfijn af te werken. “Onze mensen leren elke keer bij. Hun enthousiasme geeft altijd een heel leuke dynamiek. Als organisatie kan je uitpakken met de Wiric-foodtruck. Het is voor iedereen een meerwaarde.”We nemen graag uitdagingen aan

De geoliede machine achter de fantastische catering is de Ambachtelijke Bakkerij. “Komt er een opdracht binnen, kijken we eerst met de collega’s of het wel in de agenda past”, legt begeleidster Jasmien uit. “Cateren is fijn, maar de druk mag niet te hoog liggen. Prioriteit blijft dat onze gebruikers zich kunnen ontplooien, niet dingen verkopen. Maar we nemen wel graag uitdagingen aan. Veel gebruikers kunnen zelfstandig werken, dat helpt.”


Kristof, bijvoorbeeld, trekt meer dan zijn plan. “Crème au beurre maken, de bokkenpootjes spuiten, afbakken, en in chocola dompelen. Een volledig afgewerkt product? Geen probleem”, zegt hij fier. De stiel leerde Kristof in de bakkerij van Luc. “Croissants, chocoladebroodjes, crèmekoeken, éclairs… Je zou versteld staan van wat Kristof allemaal kan. Vanaf zijn 14de kwam hij elke vakantie in de bakkerij helpen. Ik heb hem zien leren en groeien.” Kristof: “Luc heeft mij de passie gegeven, elke keer opnieuw. Ik ben hem heel dankbaar.” 

Onder de indruk van de organisatie


Sinds zijn pensioen steekt Luc graag een hand toe in de Ambachtelijke Bakkerij. “De manier van werken, de installaties… Ik was onder de indruk toen ik hier de eerste keer binnenkwam.” Luc: “Ik werk zo graag met de mannen samen. Je krijgt er enorm veel van terug. Het zet me telkens weer met de voeten op de grond.” Jasmien: “Als je ziet hoeveel voldoening ze eruithalen, fantastisch hé.” Kristof: “Het allerbelangrijkste is dat we een toffe groep en een topteam zijn! Samen werken, bakken… Ik doe niks liever.” 


Een antwoord op uw vraag

Ontdek hier welke dromen wij samen met u zullen waar maken.

Een uitgebreid netwerk van functies binnenin Wiric

 • Personeel
  Personeel
 • Vrijwilliger
  Vrijwilliger
 • Ambassadeur
  Ambassadeur
 • Studenten
  Studenten